Με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των γραφικών τεχνών και της παραγωγής διαφημιστικών υλικών, έχουμε κατακτήσει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτούν οι διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης και παραγωγής. Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και συνέπεια κι επενδύουμε ουσιαστικά στις σχέσεις με τους πελάτες μας που μετρούν πολλά έτη συνεργασίας κι εμπιστοσύνης. Λειτουργούμε ως συνεργάτες και σύμβουλοι ώστε να προσφέρουμε την κατάλληλη καθοδήγηση από την επιλογή της ιδανικότερης εκτυπωτικής λύσης, μέχρι την επιμέλεια και την άρτια υλοποίησή της.

Γνωρίζουμε σε βάθος τον χώρο των εκτυπώσεων και διαθέτουμε τον πιο πλήρη και τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό ώστε να καλύπτουμε κάθε εκτυπωτική ανάγκη. Από την κλασική εκτύπωση offset, τις σύγχρονες ψηφιακές εκτυπώσεις, τη βιβλιοδεσία και την κυτιοποιία, μέχρι τις εκτυπώσεις μεγάλου format, το ντύσιμο οχημάτων και τις πρωτοποριακές, ειδικές τεχνικές εκτύπωσης σε διαφορετικά υλικά, όπως Kapa, Foam, Forex, PVC, Reboard, Xanita, plexiglass, ξύλο, οντουλέ, αλουμίνιο, dibond και σε ειδικές εφαρμογές με κοπή και χάραξή τους.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτοποριακών εκθεσιακών περιπτέρων και stand από υλικά όπως Xanita, Reboard και Beelite, που έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, είναι εύκολα στη συναρμολόγηση, την αποθήκευση και τη μεταφορά ώστε να εξοικονομούν κόστος για τους πελάτες μας.

Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή stand προβολής ραφιού ή δαπέδου από 100% ανακυκλώσιμα, ελαφριά και ανθεκτικά υλικά κατάλληλα ακόμα και για ειδικές κατηγορίες, όπως αυτή των τροφίμων. Προσφέρουμε custom κατασκευές ή τυποποιημένες λύσεις από τη συλλογή μας. Η εξειδίκευσή μας επιτρέπει να προσφέρουμε προσιτές λύσεις σε stand ακόμα και για πολύ μικρές ποσότητες.

Είμαστε οι ειδικοί στις εκτυπώσεις.